Over ons

De Young Food Network is er door studenten voor studenten.

De vereniging is er om studenten meer betrokken te laten voelen bij onderwerpen over voeding. Binnen de opleiding Voeding & Diëtetiek heerst er minder sociale cohesie dan dat we graag zouden willen zien. Veel studenten komen naar school voor de lessen en vertrekken vervolgens gelijk weer naar huis. Niet alleen de medestudenten vinden dit jammer, maar ook het management en de docenten. De studievereniging werd opgezet om de sociale cohesie te vergoten en zo de studenten zich meer thuis te laten voelen. Ook willen wij de studenten in contact brengen met het werkveld en de praktijk daarmee dichter bij de opleiding betrekken. Wij zijn van mening dat dit het plezier en het succes in de studie bevordert. Studievereniging YFN is bedoeld voor alle studenten aan de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Amsterdam.

Ben je al afgestudeerd, maar vind je het leuk om met de opleiding betrokken te blijven? Ook dan ben je van harte welkom als alumni-lid. Wil je docent-lid worden of ons ondersteunen? Neem contact met ons op via yfn@hva.nl!

20190110_170112127_iOS
fern, leaves, frond

Het bestuur 2021 - 2022

Talitha Laane

Voorzitter

Cassandra Neeteson Lemkes

Secretaris

Pinar Özdemir

Penningmeester

Britt van de Steeg

Algemeen bestuurslid

Hoi studiegenoten! Ik ben Talitha en ik zit nu in mijn tweede jaar. In mijn vrije tijd doe ik aan wedstrijdzwemmen, en ben ik actief bij een politieke jongeren organisatie. Je kunt me vaak vinden in een vintage kledingwinkel, of in een bordspelletjescafé.

Het liefste eet ik Indiaas of Italiaans, maar in elk geval vegetarisch. Ik hoop jullie een keer te zien bij een van onze evenementen! 

Hi! Mijn naam is Cassandra, ik ben 23 jaar en vierdejaarsstudent Voeding en Diëtetiek. Ik heb een passie voor voeding en geloof onwijs in de kracht ervan. Mijn doel is om later docent te worden en mijn kennis op het gebied van voeding en duurzaamheid over te dragen op studenten.

Met YFN wil ik studenten graag de mogelijkheid bieden om naast hun studie mensen te leren kennen en activiteiten te kunnen ondernemen, dit is iets wat ik zelf heb gemist op deze studie. In mijn vrije tijd ben ik actief bezig met duurzaamheid en ik hou ontzettend van koken!

Hoi allemaal, ik ben Pinar en vierdejaarsstudent. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om piano te spelen, te zingen en te winkelen.

Mijn doel is om na de studie nog door te studeren aan de universiteit, natuurlijk weer richting voeding en gezondheid.

Ik wens iedereen een fijn studiejaar toe en hopelijk tot gauw bij een van onze evenementen.


Hi hi,
Mijn naam is britt. Ik ben 19 jaar en eerste jaars student voeding en diëtetiek!

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het dansen en tennissen. Ik vind shoppen en schilderen ook erg leuk

Ik hou ook erg van eten en borrelen! Daarnaast vind ik het aspect duurzaamheid en voedselverspilling erg interessant!
Ik hoop jullie gauw op een van onze evenementen te zien!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voordelen Lidmaatschap

Evenementen

Gezellige borrels

Workshops

Sociale contacten

Studiereizen (toekomst)